Thai-Hot-Red |
Thai hot red is een must voor leifhebbers van de thaise keuken. Sterker nog, kweek deze maar gewoon in die keuken! Het kleine plantje kan voor een flinke oogst zal zorgen. De kleine, hete pepertjes rijpen snel af van diepgroen naar bloedrood, en vormen mooie boeketten aan de plant. |
Naam | Thai-Hot-Red |
product nummer | 11086 |
Naam Latijn | Capsicum Annuum |
extra informatie | geen |
Omschrijving | Thai hot red is een must voor leifhebbers van de thaise keuken. Sterker nog, kweek deze maar gewoon in die keuken! Het kleine plantje kan voor een flinke oogst zal zorgen. De kleine, hete pepertjes rijpen snel af van diepgroen naar bloedrood, en vormen mooie boeketten aan de plant. |
Hitte | medium |
Scoville Heat Units | 40.000 - 60.000 |
aantal zaden | 15 |
zaai periode | februari - maart onder glas |
oogst tijd | september - oktober |
standplaats | Zon, warm +/- 25°C |
bodem | luchtig, goed water doorlatend |
zaai / plant afstand | 40 bij 40cm of in een pot |
ziekten en plagen | Bladluis, Spint, Wittevlieg, bladvlekken, Phytopthora |
prijs | € 2,65 |
Aantal | |
| bestel |