Carolina-Reaper |
De heetste peper ter wereld is de Carolina Reaper. Er zijn verschillende vormen en kleuren van de Reaper bekend maar de meest bekende is wel de rode variant. Door de extreme scherpte is voorzichtigheid geboden bij de behandeling van deze peper (handschoenen dragen is een must!). Ontkieming gaat het beste bij een constante temperatuur van 28 - 32 graden. |
Naam | Carolina-Reaper |
product nummer | 11095 |
Naam Latijn | Capsicum Chinense |
extra informatie | geen |
Omschrijving | De heetste peper ter wereld is de Carolina Reaper. Er zijn verschillende vormen en kleuren van de Reaper bekend maar de meest bekende is wel de rode variant. Door de extreme scherpte is voorzichtigheid geboden bij de behandeling van deze peper (handschoenen dragen is een must!). Ontkieming gaat het beste bij een constante temperatuur van 28 - 32 graden. |
Hitte | zeer heet |
Scoville Heat Units | 2.200.000 - |
aantal zaden | 15 |
zaai periode | februari - maart onder glas |
oogst tijd | september - oktober |
standplaats | Zon, warm +/- 25°C |
bodem | luchtig, goed water doorlatend |
zaai / plant afstand | 40 bij 40cm of in een pot |
ziekten en plagen | Bladluis, Spint, Wittevlieg, bladvlekken, Phytopthora |
prijs | € 3,95 |